Blauwe bessen platform

“Elk jaar opnieuw kijken we er weer naar uit: dat ene speciale moment in juli wanneer het seizoen losbarst. Na een jaar van hard werken en liefdevol verzorgen, kunnen we nu – letterlijk en figuurlijk – de vruchten oogsten van onze inspanningen! Het plukken van de eerste Nederlandse blauwe bes van ons eigen areaal, een gevoel dat we niet in woorden uit kunnen drukken.”

Trots, dat is wat onze blauwebessentelers uitstralen als ze gepassioneerd over hun vakmanschap vertellen. Trots op de kwaliteit van de blauwe bes, trots dat iedereen weer mag gaan genieten van hun prachtige product. Trots zie je overal in terug en trots proef je in elke blauwe bes. En trots mogen de telers zijn! De blauwe bes biedt ongekende mogelijkheden, is ontzettend gezond en niet onbelangrijk; lekker van smaak!

De trots van de blauwebessentelers vertaalt zich in een unieke samenwerking. De blauwebessentelers in Nederland hebben de handen ineengeslagen in het collectief ‘Blauwe Bessen Platform’. Onder de noemer ‘Simply the Bes’ promoten de telers samen hun trots; de Nederlandse blauwe bes. Dat doen ze onder andere op deze website en via diverse social media kanalen. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Want iedereen moet kunnen genieten van de diepblauwe bes met haar stevige bite, gezonde eigenschappen en heerlijke smaak!

Website Simply the Bes

Compas Agro is dé partner in de akker- en tuinbouw en staat voor kennis maken en kennis delen voor partijen actief in genoemde sectoren.

Dit wordt gerealiseerd door uitvoering van teeltadvies, innovatieve projecten / onderzoeken en het geven van cursussen.
Zo ontstaan duurzame relaties met klanten waarbij de kwaliteit van het advies centraal staat.

Compas Agro is een erkend Leerbedrijf (MBO),  ISO gecertificeerd en werkt nauw samen met HAS hogeschool als partnerbedrijf.

Bezoekadres:
Villafloraweg 1
5928 SZ Venlo

Brightlands Campus Greenport Venlo
Gebouw Villa Flora – Box 181

Rek. nummer:              NL92 RABO 0335 1182 67
BIC code:                     RABONL2U
KVK nummer:             73161039
Vestigingsnummer:   000041224787

BTW nummer: NL859379899B01

E-mail: info@compas-agro.nl
Tel.: Paul Groenewegen / 06-82504611 

Het laatste nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten die we organiseren, de projecten die we uitvoeren en de onderzoeken die we doen.