Teeltadvies

Teelt technische beslissingen hebben grote gevolgen voor de opbrengst en kwaliteit van uw producten en het uiteindelijke commerciële resultaat.

Wij ondersteunen u graag bij het nemen van teelt technische beslissingen. Dankzij onze jarenlange ervaringen met uiteenlopende teeltprocessen en onze kennis op het gebied van onderzoek kunnen wij knelpunten snel inventariseren en oplossingen aanbieden.

Zo kunt u sturen op het behalen van het beste rendement door kostenbesparing en verbeterde bedrijfsprocessen.

Wij helpen u het hele jaar door om het groeiproces te beïnvloeden, zodat u met uw gewas een hogere opbrengst kunt behalen. Voor vragen en de mogelijkheden benader uw contactpersoon hieronder!

Sinds 2017 is het verplicht om een gewasmonitor in te vullen. Compas Agro heeft deze voor u klaar staan. Klik op onderstaande button om de monitor in te zien. Mocht u hierover nog vragen hebben neem dan gerust contact op met uw contactpersoon.

Diagnostiek

Om onze kwaliteit nog verder te verbeteren bieden we vanaf dit jaar ook de service diagnostiek aan. Deze service houdt in dat we ziekten en plagen kunnen detecteren en analyseren. Vaak is het zo dat moeilijk te zeggen is welke schimmel of insect het is.

Om onze kwaliteit nog verder te verbeteren bieden we vanaf dit jaar ook de service diagnostiek aan. Deze service houdt in dat we ziekten en plagen kunnen detecteren en analyseren. Vaak is het zo dat moeilijk te zeggen is welke schimmel of insect het is.

De diagnostiek zal uitgevoerd worden door onze collega Mariken Schenkeveld. Mariken verzorgde eerder teeltadvies in de regio Boskoop. Zij zal zich nu richten op diagnostiek binnen Compas Agro. Materiaal zal via uw teeltbegeleider ingezonden kunnen worden. Er zal dan een antwoord per mail volgen welke schimmel of insect het is zodat u gerichter uw strategie zal kunnen bepalen.

De kosten voor deze diagnostiek zullen € 75,- (excl. btw) bedragen per monster.

Boomkwekerij en druiven

Voor vragen over de gewassen boomkwekerij en druiven vragen wij u contact op te nemen met Dirand van Wijk.

Dirand van Wijk

Teeltadviseur Boomkwekerij

Tel.: 06-16614647
dvanwijk@compas-agro.nl

Asperge, blauwe bes en aardbei

Voor vragen over de gewassen asperge, blauwe bes en aardbei vragen wij u contact op te nemen met Ronnie de Hoon.

Ronnie de Hoon

Teeltadviseur Vollegrondsgroente

Tel.: 06-31199385
rdehoon@compas-agro.nl

Compas Agro is dé partner in de akker- en tuinbouw en staat voor kennis maken en kennis delen voor partijen actief in genoemde sectoren.

Dit wordt gerealiseerd door uitvoering van teeltadvies, innovatieve projecten / onderzoeken en het geven van cursussen.
Zo ontstaan duurzame relaties met klanten waarbij de kwaliteit van het advies centraal staat.

Compas Agro is een erkend Leerbedrijf (MBO),  ISO gecertificeerd en werkt nauw samen met HAS hogeschool als partnerbedrijf.

Bezoekadres:
Villafloraweg 1
5928 SZ Venlo

Brightlands Campus Greenport Venlo
Gebouw Villa Flora – Box 181

Rek. nummer:              NL92 RABO 0335 1182 67
BIC code:                     RABONL2U
KVK nummer:             73161039
Vestigingsnummer:   000041224787

BTW nummer: NL859379899B01

E-mail: info@compas-agro.nl
Tel.: Paul Groenewegen / 06-82504611 

Het laatste nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten die we organiseren, de projecten die we uitvoeren en de onderzoeken die we doen.