Vereniging Innovatief platteland

Vereniging Innovatief Platteland (VIP) verbindt u, als ondernemer met een bedrijf op het platteland, met de maatschappij. Door collectieve projecten te stimuleren en te faciliteren vormt de vereniging een brug tussen boer en burger, producent en consument.

De vereniging faciliteert inspiratie- en themabijeenkomsten voor haar leden om te komen tot projecten die bijdragen aan het realiseren van een innovatief en duurzaam platteland. Op deze manier worden ideeën, wensen en initiatieven van leden en samenwerkende partners vervuld.

Vereniging Innovatief Platteland is een van de vier uitvoeringscollectieven voor Agrarisch Natuur en Landschapsbeheer (ANLB) voor Natuurrijk Limburg.

 

Compas Agro is dé partner in de akker- en tuinbouw en staat voor kennis maken en kennis delen voor partijen actief in genoemde sectoren.

Dit wordt gerealiseerd door uitvoering van teeltadvies, innovatieve projecten / onderzoeken en het geven van cursussen.
Zo ontstaan duurzame relaties met klanten waarbij de kwaliteit van het advies centraal staat.

Compas Agro is een erkend Leerbedrijf (MBO),  ISO gecertificeerd en werkt nauw samen met HAS hogeschool als partnerbedrijf.

Bezoekadres:
Villafloraweg 1
5928 SZ Venlo

Brightlands Campus Greenport Venlo
Gebouw Villa Flora – Box 181

Rek. nummer:              NL92 RABO 0335 1182 67
BIC code:                     RABONL2U
KVK nummer:             73161039
Vestigingsnummer:   000041224787

BTW nummer: NL859379899B01

E-mail: info@compas-agro.nl
Tel.: Paul Groenewegen / 06-82504611 

Het laatste nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten die we organiseren, de projecten die we uitvoeren en de onderzoeken die we doen.