Verplaatsing van licentie naar webinar in maart 2021 succesvol

3 MEI 2021 – Verplaatsing van licentie naar webinar in maart 2021 succesvol.

Gebruikelijk verzorgen wij voor onze klanten in de winterperiode de licentieverlening in de regio. Helaas kon dat dit jaar geen doorgang vinden vanwege Corona. Vanuit Bureau Erkenningen was het alleen toegestaan om webinars te organiseren. In januari hebben we dan ook de keuze gemaakt om ons aanbod om te schrijven naar een webinar. Dat is erg succesvol gebleken, ondanks dat we hier zelf geen voorkeur aangeven. In samenwerking met Houweling Veiligheid BV en GreenA BV hebben we verschillende bijeenkomsten weten te organiseren. Ook de laatste bijeenkomst van 28 april zat vol, wat aangeeft dat we een goede keuze hebben gemaakt. Op deze manier hebben we onze klanten een goede mogelijkheid kunnen bieden om de benodigde punten te halen tot aan het moment dat de coulanceregeling er af ging.

Dit hebben we niet alleen gedaan voor de regio Venlo, maar ook voor de regio Zundert in samenwerking met de CLTV, voor de regio Opheusden met AR Plant, TCO en Van Tuijl, voor de vollegrondsgroenten in samenwerking met Agrea. In totaal hebben aan de bijeenkomsten, samen met onze partners, enkele honderden klanten deelgenomen. Voorlopig zullen we geen webinars meer aanbieden en kijken we vooruit naar onze Innovatiedagen. Deze zullen op dezelfde wijze plaatsvinden als vorig jaar in de regio’s: Venlo, Zundert, Haaren en Opheusden. Voor info, check onze nieuwsbrief, website, werving en social media kanalen!

Team Compas-Agro

 

 

Compas Agro is dé partner in de akker- en tuinbouw en staat voor kennis maken en kennis delen voor partijen actief in genoemde sectoren.

Dit wordt gerealiseerd door uitvoering van teeltadvies, innovatieve projecten / onderzoeken en het geven van cursussen.
Zo ontstaan duurzame relaties met klanten waarbij de kwaliteit van het advies centraal staat.

Compas Agro is een erkend Leerbedrijf (MBO),  ISO gecertificeerd en werkt nauw samen met HAS hogeschool als partnerbedrijf.

Bezoekadres:
Villafloraweg 1
5928 SZ Venlo

Brightlands Campus Greenport Venlo
Gebouw Villa Flora – Box 181

Rek. nummer:              NL92 RABO 0335 1182 67
BIC code:                     RABONL2U
KVK nummer:             73161039
Vestigingsnummer:   000041224787

BTW nummer: NL859379899B01

E-mail: info@compas-agro.nl
Tel.: Paul Groenewegen / 06-82504611 

Het laatste nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten die we organiseren, de projecten die we uitvoeren en de onderzoeken die we doen.