Stefan Even nieuwe medewerker Compas Agro

7 APRIL 2021 – Nieuwe medewerker Compas Agro

Geachte klant/relatie,

Al eerder heeft u van ons vernomen dat collega Hans Pijpers Compas Agro zal gaan verlaten. Hij is benaderd voor de functie van Technical Support Manager bij Adama en zal deze functie dan ook gaan invullen per 1 mei 2021. Hans is na zijn studie aan de HAS begonnen als teeltadviseur boomkwekerij. Inmiddels is hij ruim 16 jaar actief in dit vak. Bij zijn nieuwe werkgever Adama zal hij vanuit de technische gewasbeschermingskant weer nieuwe ervaringen opdoen.  Uiteraard vinden wij het jammer dat Hans het team gaat verlaten, maar in zijn nieuwe functie zullen wij hem nog regelmatig tegenkomen.

Trots kunnen we melden dat we versterking binnen ons team gevonden hebben. Afgelopen week heeft Stefan Even zijn handtekening gezet en zal hij Compas Agro per 1 mei komen versterken. Stefan heeft de afgelopen 11 jaar veel ervaring opgedaan in het geven van teeltadvies. Eerst bij Cultus Agro Advies en vervolgens de laatste 3 jaren bij Plant Health Cure (PHC). Hierin heeft hij zich met name gericht op de sectoren boomkwekerij en vaste plantenteelt, en de implementatie van duurzaam telen. Deze opgedane ervaring is een versterking voor Compas Agro en wij zien erg uit naar de samenwerking!

 

 

Omdat er eerder ook andere wijzigingen aangekondigd zijn als versterking en uitbreiding binnen Compas Agro, hierbij een overzicht. We hebben de vervanging en uitbreiding van werkzaamheden als volgt ingevuld voor teeltadvies en onderzoek/ projecten:

  • Teeltadvies sierteelt containers Stefan Even     Tel: 06-83877246 
  • Teeltadvies rozenbedrijven Dirand van Wijk     Tel: 06-16614647
  • Teeltadvies sierteelt vollegrond Has van Hal     Per 1 mei tel: 06-51007575
  • Ondersteuning onderzoek Tom Bovee               Per 1 juli tel: 06-82210543
 

Naast vervanging betreft het dus ook een uitbreiding van teeltadvies en onderzoek binnen Compas Agro.

Bedrijven die teeltadvies hadden bij Hans Pijpers en die nog géén bericht hebben gehad zullen wij binnenkort informeren over de overdracht. De meeste bedrijven met rozen en/ of vollegrond sierteelt zijn inmiddels benaderd en alle bedrijven die benaderd zijn, zijn akkoord met overdracht naar Has of Dirand. Dank voor uw steun en vertrouwen!

De bedrijven die overgenomen gaan worden door Stefan Even zullen binnenkort benaderd worden.

Indien u nog vragen heeft, neem gerust contact met ons op door een mail te sturen naar: info@compas-agro.nl.

Erop vertrouwende u hiermee, voor nu, voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Hartelijke groet,

Namens directie en team Compas Agro

Dirand van Wijk en Ronnie de Hoon

Eerstvolgende activiteit:

Volg ons op social media