Hans Pijpers naar ADAMA Nederland

8 MAART 2021 – Hans Pijpers naar ADAMA Nederland

Geachte relatie,

Na een periode van ruim 16 jaar werkzaam te zijn geweest in teeltadvies boomkwekerij, heeft Hans Pijpers de keuze gemaakt voor een nieuwe uitdaging. Jammer dat Hans Compas Agro gaat verlaten maar we respecteren zijn keuze.

Per 1 mei 2021 gaat hij werken bij ADAMA Nederland en zal daar de opvolger worden van Joris Horstink. Joris was werkzaam voor de sectoren boomkwekerij en fruit.

De afgelopen periode zijn we vooral bezig geweest om te kijken hoe we dit kunnen oplossen. We hebben gekeken naar de key-accounts en hebben gekozen voor de roos als eerste. Dit heeft te maken met het feit dat wij als Compas Agro daar uniek in zijn en willen blijven.

Dirand van Wijk zal meer teeltadvies rozen gaan doen en Has van Hal zal sierteelt vollegrond op gaan pakken voor een aantal bedrijven. Tom Bovee zal onze nieuwe collega gaan worden voor onderzoek/ projecten. De klanten aangaande het teeltadvies zijn hier inmiddels over geïnformeerd. Daarnaast zijn er diverse momenten geprikt om nog samen met Hans de bedrijven te bezoeken.

Hartelijke groet,

Dirand van Wijk en Ronnie de Hoon
Compas Agro BV

Compas Agro is dé partner in de akker- en tuinbouw en staat voor kennis maken en kennis delen voor partijen actief in genoemde sectoren.

Dit wordt gerealiseerd door uitvoering van teeltadvies, innovatieve projecten / onderzoeken en het geven van cursussen.
Zo ontstaan duurzame relaties met klanten waarbij de kwaliteit van het advies centraal staat.

Compas Agro is een erkend Leerbedrijf (MBO),  ISO gecertificeerd en werkt nauw samen met HAS hogeschool als partnerbedrijf.

Bezoekadres:
Villafloraweg 1
5928 SZ Venlo

Brightlands Campus Greenport Venlo
Gebouw Villa Flora – Box 181

Rek. nummer:              NL92 RABO 0335 1182 67
BIC code:                     RABONL2U
KVK nummer:             73161039
Vestigingsnummer:   000041224787

BTW nummer: NL859379899B01

E-mail: info@compas-agro.nl
Tel.: Paul Groenewegen / 06-82504611 

Het laatste nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten die we organiseren, de projecten die we uitvoeren en de onderzoeken die we doen.