Save the date! Innovatiedagen 2020

15 JULI 2020 – Allereerst mooi om te zien hoe de sector massaal handelt naar de landelijke richtlijnen en adviezen, ondanks de uitdagingen die dit voor velen met zich meebrengt. Binnen de ruimte die er is wordt de nodige creativiteit getoond om de teelten door te laten gaan. Al eerder heeft u van ons informatie ontvangen over de werkwijze van Compas Agro naar u als relaties. Gelukkig stellen we vast dat deze werkwijze voor onze bedrijfsbezoeken geen invloed heeft.

Helaas zullen we de innovatiedagen van Compas Agro moeten verplaatsen naar september 2020. We volgen daarmee de maatregelen die 21 april door de Overheid en het RIVM zijn afgekondigd. Er zijn tot 1 september 2020 helaas geen evenementen toegestaan in Nederland. Het team van Compas Agro heeft hierbij besloten dat de innovatiedagen op onderstaande dagen gaan plaatsvinden. Hierbij gelden ook de richtlijnen van de Overheid en het RIVM die vanaf 1 september gaan gelden.

Innovatiedag Boomkwekerij (planning was 18 juni)

Datum zal worden: 3 september

Tijdstip: vanaf 13.00 uur

Locatie: Fieldlab Compas Agro | Brightlands Campus Greenport Venlo

Innovatiedag Asperge (planning was 28 augustus)

Datum zal worden: 4 september

Tijdstip: vanaf 13.00 uur

Locatie: Fieldlab Compas Agro | Brightlands Campus Greenport Venlo

Innovatiedag Aardbei en Blauwe bes

Datum: 25 september

Tijdstip: vanaf 13.00 uur

Locatie: Fieldlab Compas Agro | Brightlands Camus Greenport Venlo

Bezoekers worden deze dagen geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen binnen de sectoren. Met demonstraties in het veld worden toepassingen getoond voor de praktijk. Deze demonstraties sluiten aan op de actualiteiten. Aanvullend zullen diverse bedrijven demonstraties voeren in de rondgangen alsook hun kennis delen met een bedrijvenmarkt.

Deze dagen kunnen ook meetellen voor verlenging van de spuitlicentie.  

Noteer bovenstaande data alvast in de agenda! Op de website van Compas Agro (www.compas-agro.nl) wordt regelmatig de laatste informatie weergegeven. 

Met vriendelijke groet,

Het Compas Agro team

Eerstvolgende activiteit:

Volg ons op social media