Goed advies doet groeien!

Innovatiedag Aardbeien & Blauwe Bes

De voorbereidingen van de Innovatiedag Aardbeien & Blauwe Bes 2020 lopen voorspoedig. Het programma is bekend en de aanmeldingen zijn open!  

Deze dag is uniek doordat bezoekers geïnformeerd worden over de laatste ontwikkelingen binnen de Aardbeien & Blauwe Bes sector. Met demonstraties worden toepassingen getoond voor de praktijk. Deze demonstraties sluiten aan op de actualiteiten. Het thema duurzaamheid en innovatie zal op elke bijeenkomst centraal blijven staan. 

Aanvullend zullen diverse bedrijven demonstraties voeren in de rondgangen alsook hun kennis delen met een bedrijvenmarkt. 

Deze Innovatiedag is deels onderdeel van het Bright 5² innovatieprojectDit is een project waarin meerdere sectoren, gedurende 5 jaar teelt gerelateerde innovaties initiëren, uitvoeren en delen vanuit de ondernemers zelf.  

Het programma zal uit een middagprogramma bestaan. We ontvangen 50 personen en de rondgang zal plaatsvinden in groepen van 5 personen.  

We volgen de COVID richtlijnen van de Overheid en het RIVM die vanaf 1 september gelden en zijn blij u te mogen melden dat we een goedkeuring hebben ontvangen vanuit Bureau erkenningen om deze bijeenkomst te mogen organiseren voor u. 

Hieronder vindt u een overzicht van het programma.

We verwelkomen u graag op vrijdag 25 september!

Aanmelden

Let op: Aanmelden is verplicht (ook als u deze niet wilt laten meetellen voor de spuitlicentie) en vol = vol. (50 personen)